İş fikri başvuruları web sitesi üzerinden alınmaktadır. İş fikrinizi kısaca anlatacağınız başvuru formunu doldurarak BİGG Erciyes programına başvurunuzu yapmış olacaksınız.
Euismod, quis laoreet neque imperdiet. Proin ornare, orci eu mattis dignissim, mi mauris consectetur dui, at faucibus libero justo a dui. Sed facilisis pellentesque quam et blandit.
İş fikri başvuruları web sitesi üzerinden alınmaktadır. İş fikrinizi kısaca anlatacağınız başvuru formunu doldurarak BİGG Erciyes programına başvurunuzu yapmış olacaksınız.
Başvuru toplama sürecinin ardından iş fikirleri jüri heyeti tarafından okunarak değerlendirilecektir. Bu aşamada iş fikirlerinin BİGG programına uygunluğu yani teknoloji ve yenilik içerip içermediği kontrol edilecektir. Başvurular başvuru tarihinden itibaren en geç iki gün içerisinde değerlendirilecek, adaylara hızlı bir şekilde geri bildirim verilecektir.
Başvurular değerlendirildikten sonra adaylar beş ana başlıkta eğitim almak için Teknogirişim Sermayesi Desteğine özel olarak hazırlanmış video eğitim içeriklerine erişebilecektir.
Başvuru değerlendirmelerinin ardından hazırlanacak ilk sunumlar tarafımıza iletildiğinde mentor görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Bu aşamada iş fikrilerinin olgunlaştırılması ve sunumların iyileştirilmesi için adaylara destek verilecektir.
Girişimci adayları tarafından iş fikirleri jüri heyetine sunulacaktır. Sunum yapma 5 dakika, soru - cevap ise 3 dakika olacak şekilde toplamda 8 dakikalık bir süre içerisinde birebir değerlendirmeler gerçekleştirilecektir. Sunumlar çevrimiçi ortamda yapılacaktır.
13 - 14 - 15 Nisan tarihinde jüri karşısında yapılacak sunumların değerlendirme sonuçları adaylara iletilecektir.
Olgunlaştırma ve İyileştirme programları sonunda hazırlanan iş planları jüri heyeti tarafından değerlendirilecektir.
Jüri heyeti tarafından seçilen iş planları TÜBİTAK tarafından değerlendirilecektir. Girişimci adayları TÜBİTAK hakemlerine 5 dakika sunum ve 3 dakika soru-cevap süresi içerisinde sunumlarını gerçekleştireceklerdir.Jüri heyeti tarafından seçilen iş planları TÜBİTAK tarafından değerlendirilecektir. Girişimci adayları TÜBİTAK hakemlerine 5 dakika sunum ve 3 dakika soru-cevap süresi içerisinde sunumlarını gerçekleştireceklerdir.